2019’un En İyi Korku Filmleri – IMDb’ye Göre (Top 20)

2019’un En İyi Korku Filmleri – IMDb’ye Göre (Top 20)

  21 Mayıs 2020

  8.777 Okunma

Tüm korku film tutkunları için, IMDb'ye göre 2019 yılının en çok beğenilen ve en fazla puan almış korku filmlerini sizler için derledik.

Tüm korku film tutkunları için, IMDb’ye göre 2019 yılının en çok beğenilen ve en fazla puan almış korku filmlerini sizler için derledik.

2019 yılı itibariyle bir çok korku filmleri izleme fırsatı bulduk. Bir çok yapım ortalamanın çok altında kalsa da bunların arasında, büyük bir takdir toplayarak çıkan filmlerde oldu. Son yıllarda iyi bir korku filmi bulmak çok zor olduğu için bu konuyu sizler adına kısa bir liste yaparak derlemeyi uygun bulduk. Film yorumlama ve puanlama sitesi olan IMDb’de 2019 yılında en çok beğenilmiş ve en fazla puan almış 20 filmini yazımızda ayrıntılı bir şekilde paylaşarak altlarına linklerini bulacağız şekilde beğeninize sunuyoruz. Ayrıca belirtmekte fayda var; bazı filmler 2020 yılı olarak gözüksede yapım yılı 2019 olduğu için hem 2019 hemde 2020 filmleri arasında gözükmektedir. Koronavirüs sebebiyle bazı ülkelerde sonradan gösterime giren filmlerde puan farklılıkları olabilmektedir.

20- Annabelle 3 – Annabelle Comes Home (2019) IMDb: 5.9

Yönetmen: Gary Dauberman
Senarist: James Wan, Gary Dauberman
Oyuncular: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Madison Iseman, Katie Sarife

Konu: Kötü ruhlar, şeytan, iblis ve cinlerin varlığını araştıran ve insanlara yardım eden Ed ve Lorraine Warren çift, Annabelle’nin oluşturduğu büyük yıkımlardan sonra onu sonsuza kadar durdurmaya karar verirler. İçinde korkunç güçlü bir cinin barındığı Annabelle’yi durdurmanın tek yolu olarak evlerine getirmeye karar verirler. Evlerindeki diye kötü güçlerin barındığı eşyaların arasında özel bir camın içine yerleştirirler. Bir rahibin yardımıyla kutsal dualarla eşliğinde Annabelle’yi kapatan warren çifti, artık onu sonsuza kadr durduracaklarını düşünürler. Fakat yanılacaklardır… Yapılan herşey bu içinde cinin gücünü durdurmaya asla yetmemektedir. Annabelle odada kendi gibi hapsolmuş olan tüm kötü ruh, iblis ve cinleri uyandırır.. İntikan için dönen Annabella ve diğer kötü varlıkların artık yeni bir hedefleri vardır: Warren çiftinin 10 yaşındaki küçük kızı Judy ve arkadaşları…

İzlemek için yazıya tıkla: Annabelle 3

Fragman:

 

19- Brihtburn: Şeytanın Oğlu (2019) IMDb: 6.1

Yönetmen: David Yarovesky
Senarist: Brian Gunn, Mark Gunn
Oyuncular: Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn

Konu: Sürekli bir çocuk hayali kuran çiftçi bir aile’nin sonunda bu isteği yerine gelecektir fakat hiç unmadıkları bir şekilde.. Bir gün başka bir dünyadan bir bebek bu çiftçi ailenin evinin yakınlarına düşer. Kısa sürede bebeği kabullenen çift, onu öz çocukları gibi büyütür ve severler. Fakat gün geçtikçe çocukta tuhaf ve garip davranışlar gözükmeye başlar. Hem çocuk hem aile bu durumu anlasalarda sebebini bir türlü anlayamazlar. Aile, yıllar geçtikçe bu çocuğun sandıkları gibi olmadığını ve çok kötü, çok tehlikeli bir güç barındığını anlayacaklardır. Fakat nereden geldiğini ve ne olduğunu tam olarak bilmedikleri, öz evlatları gibi büyüttükleri çocuğu nasıl durduracaklardır?

İzlemek için yazıya tıkla: Brihtburn: Şeytanın Oğlu

Fragman:

 

18- Mürit – The Lodge (2019) IMDb: 6.1

Yönetmen: Severin Fiala, Veronika Franz
Senarist: Sergio Casci, Veronika Franz, Severin Fiala
Oyuncular: Riley Keough, Jaeden Martell, Lia McHugh, Richard Armitage, Alicia Silverstone

Konu: Hayatının ikinci baharını yaşayan Richard, evlilik hazırlığı yapan, iki çocuk babası bir adamdır. Sevgilisi Grace ile çocuklarının kaynaşması için, gözlerden uzak bir dağ evine tatil planı yapar. Grace, çocuklara kendini sevdirmek için elinden geleni yapmaktadır fakat çocuklar ona bir türlü ısınamamıştır. Grace hakkında araştırma yapan iki kardeş, yıllar önce yaşanmış korkunç bir katliamdan sağ kurtulan tek kişi olduğunu öğrenirler. Geçmişin travmasını atlatmaya çalışan Grace ise dağ evinde bazı garip olaylara şahit olur. Ardından evin çevresinde de ürpertici olayların yaşanmasıyla birlikte Grace, karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

İzlemek için yazıya tıkla: Mürit Filmi

Fragman:

 

17- Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 – Happy Death Day 2U (2019) IMDb: 6.2

Yönetmen: Christopher Landon
Senarist: Christopher Landon, Scott Lobdell
Oyuncular: Jessica Rothe, Israel Broussard, Phi Vu, Suraj Sharma, Rachel Matthews

Konu: Devam halkası olan Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 Filminde, kafalardaki tüm soru işaretleri giderilecek ve ilk filmin bittiği yerden devam edilecektir. İlk filmde gerçekleşen olaylarından iki yıl sonra Tree Gelbman , artık tekrar tekrar ölmenin, kolay olduğunu şaşırtıcı bir şekilde farketmeye başlamaktadır. Tree, bir daha aynı başına gelen bu korkunç olayları artık çözmek zorunda kalacaktır. Bu süreçte Tree, ayrıca, zaman döngüsünün gücü tarafından diriltilen ve intikam arayışındaki Lori ile de yüzleşmek zorunda kalıyor.

İzlemek için yazıya tıkla: Ölüm Günün Kutlu Olsun 2

Fragman:

 

16- Ölümcül Sular – Crawl (2019) IMDb: 6.2

Yönetmen: Alexandre Aja
Senarist: Michael Rasmussen, Shawn Rasmussen
Oyuncular: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Morfydd Clark

Konu: Florida’da yaşayan genç bir kadın, 5. kategorideki bir kasırga ile karşı karşıya kalmıştır. Babası ve köpeğinin henüz eve dönmemesinin ardından botuna atlayarak onları sel basmış bölgede aramaya başlayan Haley, kısa sürede onları bulur fakar babası yaralı bir haldedir. Bölgeden çıkmaya çalışırken kendini su altında kalmış bir evin etrafında bulan Haley için asıl tehlike ise yaklaşmak üzeredir. Evin içinde hapsolmuş halde bulunan baba-kız, kısa süre içerisinde korkmaları gereken şeyin kasırga olmadığını anlamaya başlayacaktır. Çünkü bu azgın suların içinde devasa boyutlara ulaşmuş bir timsah sürüsü bulunmaktadır. Baba-kız, bu korkunç avcıların saldırılarından korunmak için hayatları pahasına mücadele etmek zorundalardır.

İzlemek için yazıya tıkla: Ölümcül Sular

Fragman:

 

15- Korku Hikayeleri – Scary Stories to Tell in the Dark (2019) IMDb: 6.2

Yönetmen: André Øvredal
Senarist: Dan Hageman, Kevin Hageman, Guillermo del Toro, Patrick Melton, Marcus Dunstan, Alvin Schwartz
Oyuncular: Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush, Austin Abrams, Dean Norris

Konu: 1960’lı yılların Amerika’sında cadılar bayramı gecesin geçen hikayede, bir grup genç, peşlerinden gelen belalı bir sınıf arkadaşlarından kaçarken şans eseri ürpertici ve korkunç hikayeleriyle meşhur bir perili eve sığınmak zorunda kalırlar. Buranın bu kadar ün salmasının ardındaki hikaye ise yıllar önce o evde yaşayan zengin bir ailenin kızı olan Sarah, bazı tuhaf davranışları olduğu için bir odaya mahkum edilmiştir. Komşu çocuklarını öldürdüğü anlaşılan Sarah, bir tımarhaneye gönderilmiştir. Eve sığınmış olan gençler ise kısa sürede bu efsanenin gerçekliğine ve korkunçluğuna tanıklık edeceklerdir. Gece boyunca gençler, Sarah’ın günlüğünde yazılanların gerçek olduğunu anlayama başlayacaklardır. Birbirinden ürpertici olay yaşayan gençler için artık hayatta kalma mücadelesi başlamış ve korkularıyla yüzleşme zamanı gelmiştir.

İzlemek için yazıya tıkla: Korku Hikayeleri

Fragman:

 

14- Little Monsters (2019) IMDb: 6.3

Yönetmen: Abe Forsythe
Senarist: Abe Forsythe
Oyuncular: Lupita Nyong’o, Alexander England, Josh Gad

Konu: Yeğeninin anaokul öğretmeni olan Caroline’ye aşık olan Dave, eski bir müzisyendir. Caroline’ye karşı hislerini bir türlü açıklayamayan Dave için sonunda bir firsat doğmuştur. Okulun düzenleyeceği gezi sayesinde yakınlık kurmayı planlayan genç adam, gönüllü olarak geziye katılır. Fakat hiçbir şey plandığı gibi olmaz.. Dave’in amacı, dünyanın en ünlü çocuk şovu ustası olan Teddy McGiggle’ın varlığıyla karmaşıklaşmaya başlar. Bu sırada gezide hiç beklenmedik bir durum ortaya çıkar ve tüm ekip bir anda zombi saldırı altındadır. Dave ve Caroline, birlikte çocukları ne pahasına olursa olsun zombilerden korumalı ve onlarla ölümüne bir mücadeleye girmek zorundalardır.

İzlemek için yazıya tıkla: Little Monster

Fragman:

 

13- Haunt (2019) IMDb: 6.3

Yönetmen: Scott Beck, Bryan Woods
Senarist: Scott Beck, Bryan Woods
Oyuncular: Katie Stevens, Will Brittain, Lauryn Alisa McClain

Konu: Genç bir kadın olan Harper, oldukça problemli bir tip olan erkek arkadaşından nihayet ayrılmayı başarmış ve hayatına devam etmek için adımlar atmaya başlamıştır. Cadılar Bayramının gelişiyle birlikte arkadaşlarıyla eğlenmek için dışarı çıkan Harper, perili olduğu söylenen ve gelen ziyaretçlerin korkularından beslendiği şeklinde tanıtılan bir perili ev oyununa, arkadaşlarıyla birlikte katılır. Özel tünellerle hazırlanmış bu yer, hiçte düşündükleri gibi bir yer olmayacaktır. Gençler burada uzun ve kanlı geçecek bu gecede vahşi bir kovalamaca ve hayatta kalma mücadelesi yaşayacaklardır..

İzlemek için yazıya tıkla: Haunt

Fragman:

 

12- Ölümcül Labirent – Escape Room (2019) IMDb: 6.3

Yönetmen: Adam Robitel
Senarist: Bragi F. Schut, Maria Melnik
Oyuncular: Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis, Tyler Labine

Konu: Hayatta birbirini görmemiş 6 insana gizemli siyah bir kutu içerisinde, bir kaçış odasının giriş bileti verilir. Bu odadan çıkmayı başaran kişi 1 milyon dolar ödül kazanacaktır. Büyük ödül 6 kişininde çok hoşuna gider ve kabul ederler. Çünkü masumca bir oyundur bu. 6 kişi kaçış odasında bir araya getirilerek oyuna başlarlar. Fakat hepsi bu oyunun masumca bir şey olduğunu düşünür. İlk işleri odadan çıkmalarını sağlayacak ipuçlarını bulmaktır. Onlar sakince odayı araştırırken tehlike çanları çalmaya başlar. Oda yavaş yavaş ısınmaya başlar. Bu odadan çıkmayı başarır ve sonraki etapa geçerler. Fakat her etap geçildiğinde bu masum gözüken oyun gittikçe daha da şiddetlenecek ve korkunç bir hal alacaktır. Hayatta kalabilmek için akıllarını kullanmak zorunda olan grup, kaçış odasından kurtulmanın yolunu bulabilecek midir?

İzlemek için yazıya tıkla: Ölümcül Labirent

Fragman:

 

11- Swallow (2019) IMDb: 6.4

Yönetmen: Carlo Mirabella-Davis
Senarist: Carlo Mirabella-Davis
Oyuncular: Haley Bennett, Austin Stowell, Denis O’Hare

Konu: Hunter isimli genç bir kadın, eşiyle birlikte yeni gelecek bebeklerinin heyecanını yaşamaktadırlar. Fakat bir sorunları vardır; Hunter tehlikeleri nesneleri yutmaktadır. Her geçen gün şiddetlenerek artan bu isteğine artık tamamen karşı koyamayan genç kadın, bebeğine ve kendine zarar verecek nesneleri yutmaya başlar. Kocasının ve ailesinin bu durumu öğrenmesiyle yoğun bir şekilde baskı altına alınır. Hunter bir an önce tehlikeli nesneleri yutma arzusunun ardında yatan sırrı gün yüzüne çıkarmak zorundadır..

İzlemek için yazıya tıkla: Swallow

Fragman:

 

10- O Bölüm 2 – It Chapter Two (2019) IMDb: 6.6

Yönetmen: Andy Muschietti
Senarist: Stephen King, Gary Dauberman
Oyuncular: Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Bill Skarsgård, Jaeden Martell, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, Wyatt Oleff, Finn Wolfhard

Konu: İlk filmdeki olayların üstünden tam 27 yıl geçmiştir. Tüm karekterler 27 yaşlanmış ve korkunç kabus Pennywise tekrar geri dönmüştür. Çocukken birbirlerine söz veren gençler, bu korkunç palyaçonun gelişiyle birlikte tekrar bir araya gelmişlerdir. Çocukken birbirlerine söz veren bu arkadaş grubu, ne olursa olsun şeytani güçlere sahip bu palyaçoyu durdurmak zorundalardır. Ancak aradan uzun yıllar geçmiş ve birbirleriyle bağlantıları kopmuş bu arkadaş grubu tekrar birbirlerini yeniden tanıma aşamalarına girmek zorundalardır. rtık evli bir adam olan Bill ve sevgilisinden şiddet gören Beverly başta olmak üzere, tanıştıklarından bambaşka hayatlar yaşayan eski arkadaşlar, palyoçoyu durdurmak için tekrar birlik olup onu alt etmek zorundalardır.

İzlemek için yazıya tıkla: It 2

Fragman:

 

9- I See You (2019) IMDb: 6.7

Yönetmen: Adam Randall
Senarist: Devon Graye
Oyuncular: Helen Hunt, Jon Tenney, Judah Lewis

Konu: Varklıklı ailelerin yaşadığı küçük bir kasabada, 12 yaşındaki Justin Whitter aniden ortadan kaybolmuştur. Çocuğun kaybolmasının ardından olayı soruşturması için dedektif Greg Harper atanmıştır. Olayı hemen araştırmaya başlayan Greg, benzer olayların geçmiştede yaşandığını ortaya çıkarmıştır. Büyük bir baskı altında olan Greg bu davanın sıkıntılarını yaşarken birde karısının ihanetini sindirmeye çalışmaktadır. Bu sırada kasabada tuhaf olaylar yaşanmaya başlamıştır. Tüm bu yaşananlar, Greg’in ailesine zarar vermeye başlamıştır. Fakat Greg bu olayı ve yaşanan tüm gariplikleri sonuna kadar çözmeye kafaya koymuştur..

İzlemek için yazıya tıkla: I See You

Fragman:

 

8- Zombieland 2 – Zombieland: Double Tap (2019) IMDb: 6.7

Yönetmen: Ruben Fleischer
Senarist: Rhett Reese, Paul Wernick, Dave Callaham
Oyuncular: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone

Konu: İlk fimden bildiğimiz 4 karekter, zombi istilasınn yaşandığı bu dünyada hayatta kalmayı başarmışlardır. Beyaz Saray’dan Amerika’nın kalbine doğru bir yolculuğa uzanacak ekip için bu sefer her şey eskisinden daha da zor olacaktır. Çünkü geçen uzun yılların ardından zombiler evrim geçirmeye başlamışlardır. Diğer bir tehlike ise hayatta kalmayı başarmış diğer insan toplulukları.. Tüm bu zorluklarla mücadele ederken aynı zamanda da aileyi de bir arada tutmak zorundalardır…

İzlemek için yazıya tıkla: Zombieland 2

Fragman:

 

7- Azize – Saint Maud (2019) IMDb: 6.8

Yönetmen: Rose Glass
Senarist: Rose Glass
Oyuncular: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone

Konu: Oldukça koyu dindar olan bir hemşirenin, tüyler ürpertici hikayesi anlatılmaktadır.

İzlemek için yazıya tıkla: Azize korku filmi

Fragman:

 

6- Saklambaç – Ready or Not (2019) IMDb: 6.8

Yönetmen: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Senarist: Guy Busick, R. Christopher Murphy
Oyuncular: Samara Weaving, Adam Brody, Mark O’Brien

Konu: Grace isimli genç bir kadın, yeni evlendiği adamın aile tarafından bir akşam yemeğine davet edilmiştir. Grace bu teklifi büyük bir mutlulukla kabul eder. Bu yemek sayesinde sevdiği adamın ailesiyle tanışacak ve onlarla bağ kuracaktır. Fakat bu aile oldukça sıradışı ve eksantriktir. Sıradan gözüken bu yemek daveti kısa süre içerisinde insanların hayatta kalmak için ölümüne mücadelesine dönüşecek ve korkunç bir savaş yaşanacaktır!

İzlemek için yazıya tıkla: Saklambaç filmi

Fragman:

 

5- Biz – Us (2019) IMDb: 6.9

Yönetmen: Jordan Peele
Senarist: Jordan Peele
Oyuncular: Lupita Nyong’o, Winston Duke, Elisabeth Moss

Konu: Birbirlerini çok seven Adelaide ve Gabe Wilson, 2 çocuklarıyla birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmektedirler. Uzun zamandır tatile hasret olan Wilson çifti, iki çocularıyla birlikte Kuzey Kaliforniya’nın sahil kıyısında bulunan bir eve giderler. Tyler ailesi ile birlikte sahilde güzelce evlenir ve evlerine dönerler. Bu sırada geçmişte bazı travmalar atlatmış olan Adelaide paranoyaklaşarak ailesinin başına birşey geleceğini düşünür.. Gece çöker ve Wilson ailesi hayatlarının en korkunç sınavıyla yüzleşeceklerdir.. Yolda el ele tutuşmuş ve onlara saldırmaya hazırlanan 4 kişi görürler. Evlerine saldırmaya başlayan bu dört kişiden korunmaya başlayan Wilson ailesi, asıl şoku yüzlerini gördüklerinde yaşarlar. Bu saldırganlar kendilerinin birer kopyalarıdır.. Birbirleriyle mücadele içerisine girecek olan bu iki aile için artık amasız bir ölüm kalım savaşı başlamıştır…

İzlemek için yazıya tıkla: Biz filmi

Fragman:

 

4- The Platform – El Hoyo (2019) IMDb: 7.0

Yönetmen: Galder Gaztelu-Urrutia
Senarist: David Desola
Oyuncular: Ivan Massagué, Zorion Eguileor, Antonia San Juan

Konu: Üst kattakilerin, alt kattakilere göre daha iyi yaşadığı dikey şeklindeki bir hapishanede, günde sadece 1 kere yemek verilmekte ve üstten aşağıya doğru inmektedir. Üst katta olan mahkumlar gelen yiyecekleri tıka basa yerken alt kattakiler ise açlıkla mücadele ederek her gün biraz daha vahşileşmeye başlarlar. Goreng isimli bir adam ise, hapishane kurallarını iyi bilen Trimagasi ile birlikte herkese yeterince yemek ulaşması için sistemde değişiklik yapmaya karar verirler fakat bunu yapmak oldukça zor olacaktır…

İzlemek için yazıya tıkla: The Platform filmi

Fragman:

 

3- Ritüel – Midsommar (2019) IMDb: 7.0

Yönetmen: Ari Aster
Senarist: Ari Aster
Oyuncular: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgren

Konu: Genç bir çift olan Christian ve Dani, üniversite den arkadaşlarıyla birlikte, İsveç’te bulunan midsommar festivaline katılmak için yola koyulurlar. İlişkilerinde sıkıntılar olan genç çift, bu tatilin ilişkileri için son şans olarak görürler. Yemyeşil bir cenneti andıran bu huzurlu yerde herşeyin çok güzel geçeceğini düşünen gençler, aslında kaçışı olmayan bir cehenneme gelmişlerdir. Çünkü burada kendilerini, 90 yılda bir düzenlenen bir pagan ayinin içerisinde bulacaklardır. Gençler kısa sürede kendilerini asla kurtulamayacakları bir korku labirentinin içinde bulacaklardır..

İzlemek için yazıya tıkla: Ritüel 2019 filmi

Fragman:

 

2- Doktor Uyku – Doctor Sleep (2019) IMDb: 7.4

Yönetmen: Mike Flanagan
Senarist: Stephen King, Mike Flanagan
Oyuncular: Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Kyliegh Curran

Konu: Dan Torrance, çocukluğunda yaşadıkları sebebiyle travmalar yaşayan ve alkol bağımlısı olan biridir. Babasından sürekli şiddet gördüğü için yaşadığı travmadan kurtulmaya çalışan Danny, New Hampshire kasabasında, onu ayakta tutan bir destek grubuyla yerleşir ve parlama gücü sayesinde ölenlerin son anlarında onlara huzur verebildiği bir bakım evine işe girmiştir. Bu sırada Amerika’nın otoyollarında, True Knot isimli bir topluluğun üyeleri ise refah arayışında dolaşıp durmaktadır. Yaşlı ve zararsız gözüken bu grup, göründüğünden çok daha farklıdır. Danny, kendisiyle benzer yeteneklere sahip bir kız olan Abra Stone ile psişik bağ kurduğunda, bu grubun yetenekli olanları hedef aldığını fark eder. Bu grup yetenek sahibi çocukların işkence gördükleri sırada çıkan parıltılarının buharını teneffüs ederek yarı ölümsüz hale gelmişlerdir. Gördüğü en yüksek psişik güce sahip olan Abra, Danny’i şeytanlarıyla yüzleştirecek ve kendi ruhu için bir savaşa sürükleyecektir…

İzlemek için yazıya tıkla: Doktor Uyku

Fragman:

 

1- The Lighthouse (2019) IMDb: 7.6

Yönetmen: Robert Eggers
Senarist: Robert Eggers
Oyuncular: Robert Pattinson, Willem Dafoe, Valeriia Karaman

Konu: 1890’larda geçen hikayede, ıssız ve gizemli New England adasındaki iki deniz feneri bekçisininin, yalnızlıklarını ve en kötü kabuslarıyla yüzleşmelerini, bolca gerilim ve korkuyla anlatmaktadır. Bu ada da birbirlerinden başka kimseyi görmeyen iki bekçi, oldukça anormal bir ruh hali sergilemeye başlayacaklardır.

İzlemek için yazıya tıkla: The Lighthouse

Fragman:

Yorum Alanı 5 Yorum Yapılmış
  1. avatar
      Esra Aktan 21 Mayıs 2020 15:03:32

    Admin geçmiş dönemdekilerinde böyle listesini yap lütfen. 2019 da çok iyi korku filmi çıkmadı bence. İlk 20 de olan bir çok film güzel fakat şöyle buram buram gerilerek ve korkarak izlediğim olmadı malesef 🙁 ama yinede bu listedeki korku filmlerini izlmeyen varsa muhakkak izlesin arkadşlar

  2. avatar
      tm 23 Mayıs 2020 13:40:47

    teşekkürler saint maud u bekliyoruz:)

  3. avatar
      ayhanylmz 26 Mayıs 2020 02:39:49

    haunt ne zaman gelir teliften dolayı kaldırılmış izleyemedik

blank
POPÜLER HABERLER
Film izle Online Sitemiz
Film izle sitelerinde sürekli olarak online filmler aramaktasınız. Hdfilmizleamk.net olarak yüzlerce kategorimizle sizlere tam aradığınız filmleri sunmaktayız. Teknolojinin her geçen gün gelişmesiyle birlikte sinema sektörü de aynı şekilde hızla gelişmektedir. Teknolojinin gelişmesi doğal olarak daha iyi efektler yapılmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda internet üzerinden online şekilde full hd film izlemek isteyen tüm sinema tutkunlarına da daha kolay erişim sağlamak demektir. İmkanların her geçen gün gelişmesiyle birlikte filmerin de sayısının artmasına neden olmaktadır. Bu durum ise film sitelerinde de artış olduğunu göstermektedir. Peki her geçen gün gelişen bu sektörde doğru olan siteye nasıl ulaşabilirsiniz? Bunun için yapmanız gereken tek şey her zaman bildiğiniz film sitesine giriş yapmaktır. Google üzerinden sürekli olarak Türkçe dublajlı ve Türkçe altyazılı filmler aramaktasınız. Mobil, bilgisayar, laptop ve tv'lerinizin zarar görmemesi için her zaman bildiğiniz siteleri tercih etmeniz sizin için en doğrusu olacaktır. Sinema tarihinin ilk yıllarından bu yana her zaman bu sektöre zarar vermek ve çıkar sağlamak isteyen kişiler olmuştur. Sinema tarihinin ilk renksiz yayınlanan filminden günümüze kadar bu durum hep bu şekilde devam etmiştir. Peki neden böyle olmaktadır? Çünkü sinema sektörü oldukça yüksek kazançlar sağlaması nedeniyle tüm dünya da herkesin dikkatini çekmektedir. Günümüz Marvel filmlerine milyon dolarlar harcanmaktadır. Yönetmenler, senaristler ve yapım şirketleri her zaman en gerçekçi ve en kaliteli filmleri sunmak istemektedirler. Bu nedenle yapımına emek harcadıkları filmlere milyonlar harcayarak seyircilere en iyi film izleme keyfini sunmak isterler. Bir kaç yıl öncesine kadar internet üzerinden 360p, 480p ve 720p gibi film izle seçenekleriyle çoğunlukla karşılaşmaktaydık. Ancak teknolojinin verdiği eşsiz imkanlar sayesinde artık 1080p ve 2160 gibi yüksek çözünürlüklerde film seyretmek mümkündür. Bu durumun ardından herkes en iyisini yapmaya çalışmaktadır. Tabi en iyisini yapmak demek yüksek bütçe harcamak gerektiği anlamına gelmektedir. Ülkemizde ise özellikle son yıllarda film sektörü ciddi olarak atağa geçmiştir. Netflix, Amazon, Blu tv, Puhu tv ve Exxen gibi platformların kurulmasıyla birlikte Türk filmleri ciddi olarak öne çıkmaya başlamıştır. Yerli filmleri izlemek isteyenler vizyona girecek filmlere baktıklarında ağırlıkla komedi, romantik, dram ve korku filmleri gibi yapımları görmektedirler. Fakat son yıllarda aksiyon, gerilim, gizem, suç, savaş ve tarihi gibi filmlerinde öne çıkmaya başladığını görmekteyiz. Henüz bilim kurgu, macera ve fantastik türlerin de istenilen başarıyı yakalayamasakta yine de bu konuda bir şeylerin yapılmaya çalıştığını görmekteyiz. Kim bilir belki de bir kaç yıl içerisinde dünya çapında büyük ses getirecek yerli filmleri görebiliriz. Çünkü günümüzde kesintisiz ve ücretsiz olarak filmler izlemek isteyenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır. Peki bedava film izlemek mümkün müdür? Evet mümkündür... Sitemiz üzerinden sansürsüz olarak istediğiniz türde filmler bulabilirsiniz. Zamanı kısıtlı olanlar için oluşturduğumuz en sıradışı kategorilerle sizlere sıcacık bir izleme keyfi sunmaktayız. Ayrıca aile ortamında kan, şiddet, çıplaklık ve cinsellik sahnelerinden çekinenler için +18 filmler uyarısı bulunmaktadır. Bu nedenle sitemiz sizlere zararsız ve hızlı şekilde en iyi online sinema ortamını sunmaya devam edecektir. Ayrıca Türkiye'de ilk defa yayınlanan ve hiç bir yerde bulunmayan en özel filmleri de burada bulabilirsiniz. Aradığınız 2021 ve 2022 yılına ait tüm yapımlara eklemeye sizler için durmadan aralıksız olarak devam edeceğiz. Lütfen sitemizi göz gezdiriniz, aradığınız her şey burada!  
 
Neden en iyi film izleme sitelerinden biriyiz?
Bu sektöre 2012 yılında farklı isimlerle giriş yaptık. Fakat uzun emekler ve düşüncelerin ardından sizlere filmkorku.org sitesini sunduk. Birlikte uzunca bir süre boyunca sadece korku filmleri izledik. Gerek Türkçe dublajlı gerek Türkçe altyazılı olarak birlikte bir çok korku filmi izleme şansımız oldu. Özellikle Türkiye'de hiç bir yerde bulunmayan en özel filmleri sizlere sunduk ve birlikte büyük bir etki yarattık. Bu sırada yerli korku filmlerine olan büyük ilgiyi gördüğümüz de ise farklı bir site sunmaya daha karar verdik. Cinfilmleri isimli sitemiz ile özellikle Türk korku filmleri tutkunlarına birbirinden etkileyici ve ürpertici yapımları sunmaya devam ettik. Online olarak aradığını ve bulamadığınız eski-yeni tüm filmleri sizlere HD kalitesiyle sunduk ve sitemiz büyük bir ilgi gördü. Cin filmleri sevenlerin büyük ilgisiyle bizler de sizlerin sayesinde önemli başarılar edindik ve isimlerimizi bir marka haline getirdik. Fakat her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi gelişen zorlu süreçlerin ardından sizlere bir süreliğine veda etmek zorunda kaldık. Aradan geçen zaman ve siz sinema severlerin yoğun isteklerinin ardından tekrar geri dönmeye karar verdik. Filmkorku.net olarak döndüğümüzde sizler tarafından tekrar ilgiyle karşılandık ve kısa sürede ciddi bir etki yarattık. Gelişen süreç boyunca en iyi filmleri sizlere sunmaya devam ederken 2020 filmleri zamanına geldiğimizde bu türün artık düşüşe geçtiğini gördük. Sizlerin yorumları bize her zaman motivasyon olduğu için paylaşımlarımıza tüm hızıyla devam ettik. 2021 film ve 2022 filmleri yıllarına geldiğimiz de ise sadece bu tür ile zor olduğunu gördük ve ardından gelişen olumsuz sürecin ardından sizlere tüm türler için hizmet sunmaya karar verdik. Bunun ardından sizlere Hdfilmizleamk sitesini sunmuş bulunmaktayız. Eski ve yeni tüm filmler kaliteli dublaj ve başarılı çeviriler ile gelmeye devam edecektir. Aynı zamanda da TR'de ilk korku filmlerini de sunmaya devam edeceğiz. Sizlerin yorumları ve destekleriyle eskisinden daha iyi yerlere geleceğiz. Desteklerinizi esirgemeyin lütfen.  
 
hdfilmizleamk.net 5651 sayılı yasanın 5. maddesinde tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. hdfilmizleamk içerisinde yalnızca video izleme kodları ( embed ) bulunmaktadır. Hiçbir video kendi sunucularımızda kesinlikle barındırılmamaktadır. Tüm videolar dünyaca ünlü çeşitli video paylaşım sitelerinden alıntılanmaktadır. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, [email protected] (N harfi ile) mail adresinden bize ulaşabilirler.
film izle, film izle, +18 filmler izle   - instagram takipçi satın al - ligobet - deneme bonusu veren siteler - deneme bonusu veren siteler - canlı casino - grandpashabet - tiktok beğeni satın al - istanbul escort - grandpasha - grandpashabet - grandpashabet giriş - dictate.ms - instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al popigram.com - betwoon betwoon giriş spinco spinco giriş cratosroyalbet slot siteleri